Vakschilders Ermelo; enkele reacties

Wat onze klanten van de dienstverlening van Vakschilders Ermelo vinden en hoe ze dit ervaren leest u op deze pagina.
 

Wat ik van Vakschilders Ermelo vind

Hoe graag je soms ook zelf een klus wilt klaren, ook in het geval van schilderen is het beter om het werk over te laten aan de ervaren en professionele schilders van Vakschilders in Ermelo. Met eigen ogen heb ik kunnen zien dat deze mensen echt vakmensen zijn die weten wat ze doen. Eerst had ik verwacht dat ik er best veel geld aan kwijt zou zijn, omdat de schildersklus zo goed gelukt was. Het viel me dan ook alles mee dat ik uiteindelijk veel minder kwijt was, dan ik had gedacht. Zo zie je maar weer dat goed niet altijd meteen heel erg duur hoeft te zijn. Voor mijn portemonnee is dit natuurlijk fijn, maar voor andere mensen zal het vast ook goed uitkomen. Door de klantvriendelijke prijzen is het bedrijf meteen voor veel meer mensen bereikbaar. Een tijd eerder had mijn zus namelijk al een klus door ze laten uitvoeren. Toen ik haar positieve verhaal hoorde, twijfelde ik geen moment om ook een beroep te doen op de mensen van Vakschilders. Later hoorde ik ook dat er veel verschillende bedrijven, verenigingen van eigenaren en zelfs bedrijven van de diensten het bedrijf gebruikmaken.
 
Zo zie je meer weer hoe allround Vakschilders eigenlijk is. Hieraan hebben ze volgens mij dan ook zeker hun grote en wisselende klantenkring te danken. Dat vind ik helemaal niet gek, want toen ik het resultaat voor het eerst zag was ik echt helemaal blij verrast met wat ik voor mijn neus zag. Ik kon het haast niet geloven. Gelijk maakt ik er een foto van om die vervolgens naast een foto te leggen die eerder werd genomen. Het resultaat mag er zijn! Dat kan ik zeker wel zeggen. Vol trots liet ik het aan iedereen die bij mij thuis kwam zien. Ook zij konden het haast niet geloven. Nu nog denk ik er met een glimlach aan terug hoe de boel er op vooruit is gegaan. Je kunt het natuurlijk pas echt zelf ervaren als je het ziet, maar dan zal het echt niet tegenvallen hoor! Voor mij is het ook heel belangrijk dat er een beetje om het milieu wordt gedacht. Persoonlijk let ik er erg op dat bijvoorbeeld lichten niet te lang branden of de kraan niet onnodig aan blijft staan bij het tandenpoetsen. Ook aan de duurzaamheid werd bij Vakschilders gedacht wat voor mij een hele opluchting was.
 

Woning in Ermelo, buitenschilderwerk inclusief gevelreiniging en de gevels impregneren

Voor onze woning in Ermelo zijn wij op zoek gegaan naar een vakschilder. Er moest veel aan de woning gebeuren, het buiten schilderwerk moest grondig worden aangepakt. De verf was aan het bladderen op sommige plekken en hier en daar was het houtwerk aangetast door de invloeden van het weer. We waren bang dat de schade aan het hout en de afbladderende verf uiteindelijk voor meer problemen zouden gaan zorgen. De gevel zag er niet meer netjes uit en moest goed worden schoongemaakt. We wisten niet hoe we dit zelf moesten aanpakken en gingen op zoek naar een betaalbare vakman die de klus voor ons kon doen. Tevens leek het een goed idee om de gevel te laten impregneren om toekomstig onderhoud en aantasting te voorkomen.
 
We mailden via de website van Vakschilders Ermelo onze gegevens naar het bedrijf toe en er werd snel contact met ons opgenomen. Er werd een inventarisatie gemaakt van het houtwerk en de gevel waarna we het advies kregen om het buiten schilderwerk te laten doen, de gevel schoon te laten reinigen en te laten impregneren. Het advies was duidelijk en erop gericht om kosten te besparen. We konden de klus in een keer laten doen, maar konden er ook voor kiezen om de kosten te spreiden en middels een plan van aanpak en een abonnement het werk verspreid te laten doen.

Omdat de kosten ons zo meevielen kozen wij voor de laatste optie. Zo wisten we zeker dat we niet voor onverwachte hoge kosten zouden komen te staan en de waarde en het aanzicht van de woning werden er beter op.

Het bedrijf leverde de diensten op een zeer professionele manier en met een duidelijke garantie op het geleverde werk. Ook werd het schilder en opknap werk gedaan met een milieu keurmerk, niet geheel onbelangrijk!

De communicatie met Vakschilders Ermelo verliep altijd erg prettig, de schilders die bij ons aan het werk gingen waren vakmensen die plezier hadden in hun werk en altijd aanspreekbaar waren voor ons.

De offerte was duidelijk en de prijs viel ons enorm mee. Kortom, we waren blij met onze keuze en vonden het eigenlijk jammer dat we niet eerder hadden gekozen voor deze manier van onderhoud plegen. Dit hadden we veel eerder moeten doen! Met 100% Planbuilding garantie op het onderhoudsplan zijn wij verzekerd van een mooie woning die voor een lange tijd goed gewapend is tegen alle invloeden van buitenaf. Dat is een hele zorg minder.
 

Woning Horsterweg Ermelo, buitenschilderwerk

Door invloeden van het weer en jarenlang achterstallig onderhoud moest het er van komen, onze woning moest nodig weer in de verf gezet worden. We hebben er over nagedacht om het zelf te doen om kosten te besparen. Dat bleek, toen we een optelsom maakten van wat er allemaal gebeuren moest, een hele klus. De verf op onze kozijnen en de deur was op sommige plekken aan het bladderen en we waren bang dat hierdoor het houtwerk bloot zou komen te liggen. We gingen op het internet op zoek naar een schilderbedrijf dat tegen lage kosten de klus voor ons zou kunnen klaren, met garantie uiteraard.
 
Tijdens het zoeken vonden we Vakschilders Ermelo, een bedrijf dat op twee manieren het schilderwerk van een woning aanbiedt. Je kunt kiezen uit een eenmalige schilderbeurt waarbij al het houtwerk grondig wordt aangepakt en weer jarenlang tegen een stootje kan. Ook kun je kiezen voor een plan waar binnen de steeds terugkerende zorg voor het onderhoud en schilderwerk van de woning wordt verzorgd. Met dit plan kun je de kosten van het werk uitspreiden over verschillende jaren en de woning op deze manier fris en mooi houden. Dat leek ons een hele zorg minder.

We konden een foto opsturen waarna we zelfs een kleuradvies kregen voor de woning. Ook werd voor ons uitgerekend wat de duurzame aanpak van het schilderwerk, uitgespreid over verschillende jaren, ons zou gaan kosten. Dat viel ons heel erg mee, de kosten waren zo laag dat we kozen voor deze manier van aanpak, een abonnement op het schilderwerk bleek de juiste en de goedkoopste oplossing. We kwamen niet voor onverwachte hoge uitgaven te staan en de woning en haar waarde werden er alleen maar beter op! De kwaliteitsgarantie maakte onze keuze nog makkelijker.
 
De persoonlijke aanpak en de adviezen, gecombineerd met het feit dat al zoveel bedrijven en particulieren gebruik maakten van de diensten van Vakschilders Ermelo maakten onze keuze makkelijk. We konden kiezen uit verschillende behandelingen van het houtwerk en wij vonden het erg belangrijk dat het bedrijf werkt met een milieu keurmerk.
 
Bij het bedrijf werken zo'n 20 mensen en tijdens het schilderwerk aan onze woning ondervonden wij geen last van het werk dat aan de gang was. Binnen het team dat aan onze woning werkte was er een persoon die we altijd konden aanspreken met vragen of opmerkingen. Dat vonden we erg prettig.
 
 

Een afspraak maken?
Wilt u meer weten van het vakwerk dat Vakschilders Ermelo aflevert?

Mail ons dan uw gegevens en wij nemen snel contact met u op. U mag ons natuurlijk ook bellen op (0341) 55 82 99.
Uw naam*
Uw telefoonnummer*