Particulier

U heeft bij Vakschilders Ermelo de keuze uit een professionele, eenmalige schilderbeurt of een planmatige, duurzame aanpak van het onderhoud.

Zakelijk

Schilderwerk bij nieuwbouwprojecten of het onderhoud van bestaande woningen.

V.V.E

Voor iedere Vereniging van Eigenaren (VvE) is een fonds voor (groot) onderhoud wettelijk verplicht.

Vakschilders Ermelo: als schilderwerk écht vakwerk moet zijn!

Uw buitenschilderwerk lijdt continu onder de invloed van het weer. Bij onvoldoende of ondeskundig onderhoud ligt de dreiging van bladderen, rotten en dus geheel onnodige extra-kosten op de loer. Vakschilders Ermelo voorkomt deze narigheid. Met vakmanschap én de juiste verf zorgen wij voor een langdurige bescherming. U heeft dan tegelijkertijd de garantie van een mooie, frisse uitstraling.

Echte vakmensen
Vakschilders Ermelo is een degelijk, allround schildersbedrijf met een team van meer dan twintig échte vakmensen en jarenlange ervaring. Vele bedrijven, beleggers, kerken, verenigingen van eigenaren (VvE’s), overheden, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en uiteraard particulieren mogen wij tot onze vaste klanten rekenen. Wij adviseren u graag over de juiste behandeling van uw houtwerk. Aan de hand van uw digitale foto ontvangt u een gratis kleuradvies.
Met moderne hulpmiddelen werken wij het gehele jaar door, zowel binnen als buiten.

100% kwaliteitsgarantie
Samen met nog dertig geselecteerde schilders- en onderhoudsbedrijven is Vakschilders Ermelo lid van Planbuilding BV. Zo bent u onder meer verzekerd van duurzaam en milieuvriendelijk schilderwerk met een 100% kwaliteitsgarantie tegen een vaste, uiterst scherpe prijs. Voor meer info: www.planbuilding.nl.
 
De simpelste manier
                 om geld te besparen
Werkzaamheden
  • Binnen- en buitenschilderwerk in bestaande- en nieuwe bouw
  • Onderhoud (incl. reparatie of vervangen slechte delen)
  • Wandafwerking
  • Spuit- en stucwerk
  • Behangen
  • Glaswerk